2020: Livet som kommende student under Coronaepidemien

pastedGraphic.png

Livet som kommende student er ikke helt nem den her tid med Coronaepidemien, som fylder utrolig meget. Fjernundervisningen på Zoom eller Google Meets kan være meget svær og distancen man oplever imellem sig selv og sine venner – og familie for den sags skyld. Normalt har man kunnet mødes efter skole og hjælpe hinanden med lektierne, gymnasieafleveringerne osv. det er dog heldigt at der er hjælp at hente. 

Hjælpeværktøjet inspo.dk oplever mange studerende søger råd, vejledning og hjælp hos dem i denne svære tid. Det har nemlig været en tid med store ændringer på vores daglige hverdag. 

Alt fra ikke at være sammen med sine venner og nærmeste hver dag, til at man oplever flere og flere aflysninger… alt fra de helt store festivaler, bylivet, koncert, galla og stadig usikkerhed ift. studenterkørslen. Svært at holde privatfester og nærmest alt andet, føles virkelig som om hele verden er i mod en – og at tingene er gået i stå. Især for de stakkels 3.gere… Heldigvis hjælper studenterhue-regler med at give klarhed over hvilke hueregler der er de vigtigste at huske med en tydelig forside med diverse afsnit over huereglerne.  

Det at afgangseksaminerne er blevet færre kan vel både være positivt og negativt. Det positive er at der sjovt nok er færre eksaminer, og dermed skal ens læseferie blot fordeles mellem mindre antal eksamener. Så reelt burde man vel kunne få en bedre karakter, da man kan lægge mere energi i de individuelle eksamener. Så på den måde er det fedt at der er færre bolde at jonglere med. 

På den anden side er det negativt, hvis man ”mangler” en del få at ens karaktergennemsnit kommer op på det rigtige niveau for at man kan komme ind på sin drømmeuddannelse. 

For nogle mennesker er simpelthen bare meget bedre til at gå til eksaminer og præsterer virkelig flot der. Hvor de måske ikke er ligeså dygtige til den daglige undervisning. Dette kan der dog være man grunde til så som nervøsitet at snakke i lokale med mange mennesker, hvor til eksamen der typisk kun er en underviser og en censor tilstede.

Nu når der er blevet skrevet om en del negative aspekter af corona-krisen, så skal der nævnes noget positivt. En positiv ting for den kommende student er at der er mere tid til at spille computerspil sammen med sine venner – så snakker man blot sammen over discord. 

Der kan man lave en server, og forskellige grupper. Hvis man f.eks. er 10 samlet online, og gerne vil spille mod hinanden. Et oplag spil til dette er Counter-Strike: Global Offensive som er gratis på Steam.

Skriv en kommentar