Sådan holder du den perfekte studenterfest

Sådan holder du den perfekte studenterfest

Endelig sker det igen, studenterne vælter byen omkuld med sine smil og glade sange, der de vælter igennem gaderne. Studenterne kører, traditionen tro, hujende rundt i gaderne, for at besøge alle familier. Men hvordan kan du holde den perfekte studenterfest? Her kan du finde inspiration til at give studenterne den bedste studenterfest nogensinde. 

Keep it simple 

Studenterne kører rundt til alle familier, det betyder at de får rigeligt med drikke og spise. De fleste vil derfor sætte stor pris på en lille enkel ret, gerne kold. Hvad med noget lækker tapas, som kan serveres på en stor tallerken, og bare tages med i hånden. I forhold til drikkevarer, så er det oplagt at der bliver drukket igennem, til en studenterfest. Det er mange års skolegang som skal fejres, og stemningen er ofte høj. Igen, er det en god ide at køre den enkle stil. Kolde drikkevarer står højt i kurs, og faktisk kan kolde øl, være lige det som efterspørges. Husk ikke at drikke for hurtigt, så du bliver nødt til at blive lagt i din seng alt for tidligt. Det kan være en god ide at have alkoholfrie drikkevarer tilgængelig, og gerne serveret på en lækker måde. 

Forventningsafstemning- et nøgleord

En studenterfest er en stor begivenhed, både for familie, og studenten. For at alle skal få en god oplevelse, så kan det være en god ide at man taler sammen, om hvilke forventninger, man har til festen. Det er vigtigt at huske på at studenterne kører rundt til mange familier, og at man derfor ikke behøver at sørge for den store underholdning, eller arrangere et større måltid. Det skal være festlig og hyggelig, for alle. Det kan være en god ide at pynte op, samt at lave en god velkomstdrink ved ankomst, og ellers så er det bare med at nyde den store begivenhed sammen! 

Studenterfest med familien

Det at blive student skal selvfølgelig fejres med stil! Til studenterfesten under studenterkørsel, er det derfor vigtigt at man er klar for et kort, men festligt besøg, hvor haven fyldes op med glade unge mennesker. Når man skal fejre studenterfest med familien, så kan det være under lidt andre rammer. Det typiske vil være at arrangere en grillfest i haven, her kan man lave grillspyd, og pynte op med duge og dekorationer. Husk at lave et gavebord! Hvis det er en fest hvor der også er venner til stede, så er det altid en god ide at forberede lidt underholdning. Hvad med en runde øl- bowling, eller en hyggelig dyst kongespil? 

Forberedelse er guld

Uanset hvordan familiens student skal fejres, så er det fornuftig at bruge noget tid på at forberede festen. Sørg for at købe ind i god tid, samt at planlægge festen, både i solskin og hvis man er uheldig at der kommer regn. Oftest er det en god ide at være i haven, man kan altid leje et telt, for at være på den sikre side. 

Skriv en kommentar