Studenter digte

Derfor skal du inkludere et sødt digt i dit studenterkort

Det er virkelig stort, når man lige er blevet student. Rejsen hertil har været hård, lang og for nogle engang imellem opgivende. Men nu er eksamenerne veloverstået, huen er kommet på og du er nu på vej videre ind i voksenrækken. Du er nu blevet ældre og klogere, og størstedelen ved hvad de skal efter sommerferien. 

Du kan læse mere om hvordan du skriver det perfekte studenterkort her.

Sødt digt i studenterkortet 

Gør din hilsen mere personlig til den nybagte student. Et kort skal indeholde en lykønskning med eksamen og huen. Et kort må også gerne indeholde et godt råd, en god rejse til næste studievalg eller kloge ord som studenten kan tage med videre. Der er ingen af os der tager skade, af at få råd med på vejen. 

Et godt råd, og en sød hilsen er altid mere mindeværdi for modtageren. Hvis du rammer rigtigt med dine ord, har du gjort en god gerning på studentens videre vej. Hvis du mangler søde citater, kan disse måske hjælpe dig lidt på vej. 

  • Nogle gange har du haft lyst til at give op, men du kæmpede videre. Her står du i dag, med den flotte hue. Smil fremover til verden og den vil smile tilbage til dig. Tillykke med huen.
  • Så blev du endelig student. En flamme i dig blev tændt. Nu er du for alvor i de voksnes rækker, sig til hvis du mangler en makker. Nyd dagen i dag, den er jo din. I dag er der ingen stress og jag, kun gode gaver, mad og vin. 

Skriv en kommentar