Sådan bliver du klar til de mange studenterfester

Er det endelig blevet din tur til at blive student? Studentertiden er en tid, som alle ser frem til, og det er en tid, som bliver set tilbage på, så snart den er ovre. I har kæmpet så hårdt, og det er derfor vigtigt, at alle studenterfesterne bliver perfekte. Der er flere ting, du kan gøre for at sikre, at du er helt klar til de mange studenterfester. 

Planlæg din egen fest

For at blive klar til alle festerne, bliver du nødt til at have ro i hovedet, og man har kun ro i hovedet, når man har styr på det hele. Derfor skal du have fuldstændigt styr på dit eget studentergilde. Det er en god idé at starte i god tid med at planlægge dette gilde. Der er mange ting, der skal gå op, og det er dermed også med at finde den helt rigtige dato, hvor hele familien kan komme, og som ikke ligger oven i alt for mange af de andres studentergilder. 

Der skal både planlægges, hvad der skal være af mad, pynt og drinks, og der er derfor nok at tage fat på. Derudover skal du selvfølgelig også finde det helt perfekte outfit. Hvis du gerne vil spare lidt penge på enten outfittet eller noget andet til festen, kan du købe noget af dette på Black Friday. Tjek eventuelt åbningstider på Black Friday her. Dermed har du styr på noget til festen allerede i god tid.

Ha´ styr på alle reglerne

Når du bliver student, handler det bare om at feste og have det sjovt. Man skal fejre sig selv og hinanden, og man skal skabe en masse gode minder med den klasse, man har brugt de sidste år sammen med. I studenterugen gælder der selvfølgelig nogle helt særlige regler, når det kommer til huen, og disse regler skal naturligvis håndhæves. 

Det er sjovt at se, hvor mange ting man kan få klippet i sin hue, og det er derudover nogle utroligt sjove minder at se tilbage på. Inden alle studenterfesterne går i gang, er det derfor vigtigt at have fuldstændigt styr på alle reglerne. 

Få hjælp af dine forældre

Studenterugen er for manges vedkommende også forbundet med alkohol – og meget af det. Derfor har man også brug for, at forældrene kan hjælpe en med at have styr på det hele. 

Selvom at du selv har planlagt selve studentergildet, er du måske ikke i bedste stand fra morgenstunden til at hjælpe med at slæbe stole eller dække bord. Her er det helt fantastisk med nogle hjælpende forældre. 

Derudover skal man også fra fest til fest som student, og dette er ikke så nemt med alkohol i blodet. Derfor er der enten en af vennerne, som skal holde sig ædru, ellers må man høre sine søde forældre om, de ikke kan køre en. 

Skriv en kommentar