Studenter hilsner

Dette skal du tænke over, når du skriver studenter hilsner

Studentertiden er fyldt med lettede smil, sommerstemning og skønne studentergilder på de lune sommeraftener. En nyudklækket student skal fejres; det er en stor begivenhed at have overstået en uddannelse og skulle bevæge sig ud i voksenlivet ret for alvor. Gør derfor lidt ekstra ud af din studenterhilsen, hvis du kender en lettet student og gerne vil glæde denne med en sød hilsen.

Gør dig et par tanker om din hilsen, før du sætter pennen på papiret

Man kan selvfølgelig altid sende en e-mail eller en meddelelse på et socialt medie, men en student fortjener næsten et fysisk kort. Skal man skrive et kort til studenten, kan man gøre sig lidt ekstra umage og sørge for, at kortet er personligt. Man skal selvfølgelig altid skrive tillykke og glæde sig på vegne af studentens sejr, men der er samtidigt måder, hvorpå kortet kan gøres endnu mere personligt og særligt. Først og fremmest kan man finde et kort, der er særligt udvalgt til studenten. Det kan have studenterrelateret udsmykning udenpå og indeni, men det kan også være et andet kort der særligt er målrettet studentens unikke personlighed. Er man kreativ, kan man selv lave kortet og dermed gøre det endnu mere unikt.

giv livserfaring i studenterhilsner

Når det kommer til det skriftlige indhold, kan man også gøre kortet endnu mere personligt. Brug eksempelvis gode og positive citater om livet, eller de udfordringer livet indimellem giver, der vil gøre indtryk på studenten. For mange er studentertiden også en måde at ryste vildskaben rigtigt ud af kroppen, inden mange starter på videreuddannelse eller skal have deres første rigtige arbejde. Fordi mange studenter nu står foran voksenlivet, kan man måske komme med et rigtig godt råd, man ville have ønsket sig, den gang man selv var på samme alder. En student vil bestemt bemærke, hvis du deler ud af dine egne erfaringer og gode råd.

Skriv en kommentar