Studenter citater

Derfor skal du inkludere nogle kloge citater og ord i din studenterhilsen

Når man i Danmark bliver student, uanset om det er på det almene gymnasium eller man får sin handelseksamen, er det en tradition, at man får en studenterhue. Heri skriver man karakteren fra sin sidste eksamen. Efterfølgende skriver ens familie og venner en hilsen i huen. Men hvad skriver man egentligt?

De kloge studenter citater

Mange medstuderende og venner skriver sjove minder, pinlige historier eller velmente hilsner. Dog er der også god grund til at skrive nogle kloge ord.

Studenterhuen er nemlig et flot minde, som mange har stående fremme resten af livet og ofte kigger tilbage på. Dine kloge ord vil derfor følge den studerende resten af livet, og være noget, han eller hun med ro kan tage til sig og leve efter. Kloge ord er forfriskende i en strøm af smarte bemærkninger og søde kommentarer, for visdom er en uvurderlig gave at dele ud af.

Hvad kan de kloge ord være? 

Hvis du er ældre end ham eller hende, der bliver studerende, kan du meget vel trække på din livserfaring og dine egne lærestreger. Det kan være, at du gerne vil forhindre, at den nyudklækkede student begår samme fejl, som du har begået – Eller at du ser en lys fremtid for studenten og gerne vil give et par kærlige råd med på vejen.

Du kan også skrive nogle generisk kloge ord, som at man skal følge sine drømme eller sit hjerte. 

Hvis du mangler inspiration, kan du altid kigge nærmere på popkulturens mange citater eller finde inspiration i motiverende citater. 

Skriv en kommentar