4 uundværlige ting til studenterugen

Studenterugen er en særlig tid, du kun kommer til at opleve én gang i dit liv. Det skal fejres, at gymnasietiden er slut og festes igennem en hel uge i streg. Derfor er der også en række ting, der vil gøre din uge lige den tand mere sjov. Her får du listen over de 4 mest uundværlige ting til studenterugen.

1. Husk den vigtige hue

Studenterhuen er prikken over i’et, der gør det tydeligt for alle omkring dig, at du er blevet student. Den særlige uge er den eneste tid i dit liv, hvor du kan trække i huen og skilte med dine bedrifter – om det er med bund- eller topkarakter i huen.

Du kan selvfølgelig købe den klassiske studenterhue, men det står dig helt frit for, om du vil have en klassisk hue eller have mormor til at hækle den til dig.

Det særlige ved den klassiske hue er dog, at der er plads til alle de søde, sjove og mærkværdige kommentarer og klip, som studenterugen altid medfører.

2. En smart taske til alle dine ting

Den behøver ikke være stor, men en taske til din legitimation, powerbank, kuglepenne til at skrive i huer med, mobil og pung er vigtig, når du bevæger dig rundt i studenterugen. En taske kan være alt fra en lille smart rygsæk til en bæltetaske, så du let kan have dine vigtigste småting med dig, hvor end du ender efter en vild fest.

Bare sørg for at få tasken med dig i din brandert, hvis den indeholder alle dine vigtigste ting!

3. Musikafspilleren til alle de festlige begivenheder

Når vejret er godt, og solen skinner, så rykker festen ofte udenfor. Studenterugen ligger allerførst i sommerferien, der ofte byder på skønt sommervejr. Derfor er det smart med en god højtaler, en dab radio eller en hyggelig guitar, når der skal spilles op til skønne sommerfester.

I kan både bruge musikafspilleren de første dage i parker eller i haven hos familierne, men de er også gode på vognturene, når der skal gøres opmærksom på klassen.

Det er også altid hyggeligt at kunne sætte et godt nummer på, inden I kaster jer i bølgerne for at få klippet den eftertragtede bølge i studenterhuens kantbånd.

4. Powerbank til din mobil

Når festerne varer til den lyse morgen, så er det dødærgerligt ikke at have mere strøm på mobilen. Derfor er det altid en god ide, at du tager en powerbank med i tasken, inden du drager afsted på eventyr. Så er der intet problem med at finde de andre eller bestille en pizza med tømmermænd dagen derpå.

Alternativt kan du tage dit opladerkabel med, så du kan snige dig til lidt ekstra strøm, når du skal skrive til hende eller ham den søde, der har lovet dig lynet i huen.

Skriv en kommentar