Hvorfor booke en underholdning til studenterfesten?

Det kan være svært at finde den rette underholdning til studentergildet – en fest hvor størstedelen af selskabet som regel er unge, festglade mennesker, som allerede fra festens start har fået en tår over tørsten. Men har I overvejet en tryllekunstner? Et fantastisk valg til en højlydt og stemningsfyldt dag, hvor alle er glade og kender hinanden på kryds og tværs. Omdrejningspunktet er, foruden alkohol og social interaktion, at der gerne skal ske noget i løbet af festen. Det er unge mennesker i deres bedste alder, som er dukket op til festen med det formål, at der skal være gang i den!

Hvis I vil have mange flere forslag til jeres kommende fest så find dem på ideertilfest.dk.

En fantastisk start!

Naturligvis står det klart, at en tryllekunstner ikke skal gøre sin entre, når festen har været igangsat adskillige timer – for her er det uden tvivl vanskeligt for tryllekunstneren at få ørenlyd og opmærksomhed. Gæsterne er på det tidspunkt formentlig så beruset, at det vil være en endeløs og tabt kamp fra start. Derimod er en tryllekunstner et naturligt og oplagt valg i starten af en sådan begivenhed, hvor selskabet endnu ikke har drukket sig en kæp i øret. Her kan underholdningstypen bidrage til at skabe den perfekte grobund for resten af festen. Der vil opstå et enormt samtaleemne efter showet, hvor selskabet på kryds og tværs vil snakke sammen omkring tryllekunstnerens optræden. Naturligvis over en øl eller cider.

Masser af mystik og humor

Som tryllekunstner handler det ikke altid kun om at narre selskabet – tværtimod er det en fantastisk kombination, hvis man kombinerer sine effekter med humor. Hvem gider se et show, som har fede effekter, men som man ikke bliver underholdt af? – Jeg gider i hvert fald ikke. Nu om dage kombinerer langt de fleste tryllekunstnere sin magi med sjov og spas. Et godt eksempel på imponerende magi mixed med høj underholdningsværdi og humor er tryllekunstner, som har en ganske unik tilgang til sine shows. Her får man en forståelse for, hvordan man som tryllekunstner når ud over scenekanten og engagere og inkluderer sit publikum

Der er altså rig mulighed for skabe de perfekte rammer om studentergildet ved at starte ud med en både sjov og fascinerende affære. Desuden går tryllekunstnere utrolig højt op i at inddrage sit selskab gennem showet, så det ikke bliver et observerende men inkluderende show fra publikums side.

Skriv en kommentar